Féregkosár

féregkosár

Erőforrások Megtanulják, hogyan lehet Vermicompostot féregkosár Ez a lépésről lépésre bemutatja a férgek rövid biológiáját és a féregtároló karbantartásának három egyszerű lépését. Mindent megtanul, amit tudnia kell a férgek vásárlásáról, etetéséről, a vermikompost féregkosár és a késztermék felhasználásáról. Olvassa el tovább, hogy mindent megtudjon a vermikompost készítéséről!

Bevezetés a féreggyűjtő tartásához Konvertálja ezeket az élelmiszermaradványokat tápanyagban gazdag komposzttá. A féregkosár több, mint beltéri komposztőr - oktatási mikrokozmosz felnőtteknek és gyermekeknek. A féregkonténerek nemcsak a legtisztább morzsás fekete aranyat nyújtják, hanem szórakoztatják.

A féregöntvények és a féregöntéssel gazdagított termékek egyre növekvő népszerűsége miatt számos oka van annak, és előnyei vannak ennek a maguknak a készítése. A féregtároló nemcsak a féregkosár szerves hulladékát csökkenti, hanem kiváló módja annak, hogy nedvességtartó, mikroorganizmusokban és tápanyagban gazdag komposztot készítsen, még akkor is, ha nincs hely a komposzthalom karbantartására. És ez könnyű! Megígérem és megmutatom neked, de először egy kis féregkosár.

Féreg tojás Cocoon Egyszerű féregbiológia A trágyaférgek két faja, amelyet a vermicomposting során leggyakrabban használnak: Eisenia foetida és Lumbricus rubellus. Különösen képzettek a vermikomposzt előállításában, mert általában bomló szerves anyag cölöpökben élnek, ahol más férgek nem képesek életben maradni.

papillomavírus óvszer egy életre

Lumbricus rubellus végül kinöv, és meghaladja a Eisenia foetidas, tehát a keverék helyett inkább féregkosár egyik vagy a másik válasszon. A férgek egyenként kettővel vagy háromval kelnek féregkosár apró tojászsákokból, amelyeket kokonáknak hívnak.

Bár a nagyságúak nagyjából egy tűcsavar méretűek, a kokonák robusztusak és rendkívül kedvezőtlen körülmények között képesek túlélni.

Alkímia a papíron egy új játék androidok számára Az Alchemy on Paper egy teljesen új csodálatos kirakós féregkosár, amely megjelent a Google Playen, és analóg az előző azonos nevű játéknak. Az Alchemy Doodle Alchemy egy játék, amelyet a modern androidok számára készítettek, számítógépeken, laptopokon, táblagépeken féregkosár telefonokon is használható. A játék nagyon egyszerű és érthető még tapasztalatlan játékosok számára is. Az alkalmazás rajzfilm változatban készül, gyönyörű rajzokkal, sok olyan speciális effekttel felszerelve, amelyek kedvezően hangsúlyozzák a termék egyediségét. A játék lényege a különféle elemek kombinációjából áll, amelyekből bizonyos képeket készítenek belőlük.

A kókuszok a csiklóból készülnek, féregkosár a féreg körüli vastagított sáv. Bár a férgek hermafroditák, nem szaporodnak külön-külön. Amikor a férgek párosodnak, saját tojásaikat használják, és cserélnek spermát a másik féreggel. A tojásokat a csiklóba helyezik. Ezután a csikló lecsúszik, és egy szorosan lezárt léggömb marad, amely 14—45 napig bárhol nyílik, a féregkosár hőmérsékletétől függően. A csecsemőférgek féregkosár szálként, nemi szervek nélkül lépnek ki a zsákból.

Hat héten belül a babaférgek teljesen érettek. Mivel a férgeknek nem vannak fogaik, meg kell várniuk, amíg az étel penészesedik, mielőtt lerontja a penészét a felületről. A férgek egy zsiradékban rágják meg élelmüket - kövekre vagy tojáshéjra féregkosár szükségük az étel őrléséhez. Rubbermaid Worm Bin Kókuszdió-ágynemű anyagok A kókuszfa aprított rostjaiból készült kókuszdió ideális féreg ágyneműhöz.

Hogyan készítsünk féregkompostát három egyszerű lépésben

Szorosan tömörített blokkokból áll, amelyek drámai módon kibővülnek, ha vízzel keverik. Könnyű, szellős, steril és megújuló alternatívája a tőzegmohanak. Előre gyártott, többrétegű féregkonténereket számos márka kínál, de egy megfelelő ház elkészíthető műanyag Rubbermaid tárolóeszközből kevesebb, mint tíz dollárért.

A tizenkét gallonos tárolóeszköz bőséges egy-két font féreg számára. Red Wigglers, Eisenia foetida, sok féregkosár forrásból könnyen elérhető. Általában körülbelül 25 dollárba kerül.

Fúrjon levegő lyukakat a tárolóedény oldalába és fedeleibe, majd féregkosár be az ágynemű anyagát.

 • Talán, de bevallom, hogy valamilyen oknál fogva akkor még nem találtam ilyen játékokat.
 • Sző, selyemgubó, féreg, kosár, bambusz, evez.
 • Csoport, selyemgubó, féreg, kosár, bambusz, selyem, fészkel.
 • Mámorító parazita gyógyszer vélemények

Az újság nagyon népszerű választás, mivel bőséges és penészgombákat is termeszt, amelyeket a férgek emészthetnek. Az újságokat egy hüvelykes csíkokra aprítsa és áztassa csapvízbe. Mielőtt feltenné a tartályba, alaposan csavarja ki és bolyhosítsa fel.

A kukoricadara a kedvenc féreg ételek, amelyeket hozzáadhat a vadonatúj beállításokhoz, féregkosár segítsék a férgek megszokását.

helmintiaza mi van

Sok féregtulajdonos inkább aprított kókuszrost, kókuszrost féregkosár steril, tömörített talaj hozzáadását részesíti előnyben.

Úgy gondolom, hogy a legjobb a kókuszdió és az újság keveréke. Kiváló ötlet, ha a férgei megérkezése előtt beállítja a kötést.

Ha férgeket adnak a szemétkosárhoz, fenyegetettek lehetnek és nagy menekülést tervezhetnek. Féregkosár úgy lehet kezelni, ha az első néhány féregkosár erős fényt helyezünk a szemétkosár közelébe. Ha a férgek rendszeresen megpróbálnak elmenekülni, ez jelezheti a belső körülmények mögöttes problémáit, mint például a túl sok nedvesség, nincs elég nedvesség stb.

féreg a vizeletben

Ha a tartály tele van hulladékkal, további anyagokat menthet a fagyasztóba, és később felhasználhatja. A fagyasztás bosszantó légylárvákat is megöl. A férgek az összes gyümölcsöt és zöldséget megeszik, a citrusféléket kivéve. A nyálkahártya a székletben természetes szálakat is fogyaszthatnak, például szárítószövet, kopott zoknit vagy farmert.

Csak eltart egy ideig. A nem féregkosár dolgok közé tartozik a hagyma, a hús hpv kod muskaraca lecenje a tejtermék. Az ételmaradványokat mindig takarja le ágyneművel, hogy csökkentsék a gyümölcslegyeket, a gombás gnákat és a szagokat. A zsebbetáplálás féregkosár legjobb oka az, hogy az egész tartályt nem zavarják egyszerre.

Féregkosár megzavarják a férgek élőhelyét, akkor fenyegetve érzik magukat és biztonságosabb helyet keresnek a tartályból való kiszabadulással. Az egyik lenyűgöző dolog a férgeknél, hogy alkalmazkodni fognak a tartály körülményeihez. Például, ha minden nap szűrőt kávédarálnak a tartályba, akkor a következő generációk több kávét fogyasztanak, mint azok a férgek, féregkosár nem voltak hozzászokva ehhez az ételhez.

tiszta méregtelenítő vastagbélt 3 napig

Kereskedelmi férgek Ezeket a tervezett féregtárolókat úgy tervezték, hogy egész évben maximalizálják a féreg komposztálási eredményeit. A vermikompost betakarításának számos módja van.

Az ötlet az, hogy hagyja a fennmaradó tojásokat keltetni, mielőtt eltávolítaná az öntvényeket a tartályból.

 • Mindenki nézze el nekem, ha néha hétköznapira veszem a nyelvezetet, de szeretném, ha minél többen értenék, amit és amiről írok.
 • Mocsár a játék alkímia. Felhőkarcoló alkímia. Alkímia papíron. A B betű egyetlen receptje
 • Ingyenes kép: up-close, kosár, Róma, szépség, Alma
 • Papillómák és szemölcsök a testen

Hatékony módszer a kész vermikomposzt elválasztása az aktív táplálkozási területtől, így a kelők kényszerülnek arra, hogy az élelmiszerbe vándoroljanak.

A kész és részben kész vermikompost többféle módon használható. Hozzáadható cserepes talajhoz, cserepes növényekhez, kerti ágyakhoz, vagy felhasználható "féregtea" készítéséhez, öntvények és víz keverékéhez.

A féregtea nagyon könnyű féregkosár. Töltsön meg egy egynegyes tartályt vízzel.

amely enyhe papilloma

Adjon hozzá egy kis mennyiségű féregöntvényt, akár egy evőkanálig. Adjon féregkosár azonos mennyiségű cukorforrást a mikroorganizmusok fogyasztásához, így szaporodnak. A melasz, amely önmagában mikroorganizmus-kiegészítő, nagyszerű erre. Amikor a féregkosár már nem illatozik melaszként, a mikroorganizmusok elfogyasztották a cukorforrást, és a féregtea készen áll. Gyümölcslé, takarmány széna vagy kukoricadara szintén felhasználható cukorforrásként.

Mocsár a játék alkímia. Felhőkarcoló alkímia. Alkímia papíron. A B betű egyetlen receptje

Kelp, comfrey, lucerna és bármi más jótékony hatású anyag is hozzáadható. A hőmérséklettől függően akár órát is igénybe vehet. A tartályt mindig fedje le, és keverje féregkosár a vizet többször az oxigén hozzáadásához. A tartálya gyorsan eljuthat a vízből naplózottból a kikapcsolt állapotba.

A legfontosabb az, hogy egyensúlyba féregkosár a nedvességszintet. Mindkét problémát újabb újságok hozzáadásával lehet megoldani. Ha a tartály kiszárad, adjon hozzá nedves újságot.

Sző, Selyemgubó, Féreg, Kosár, Bambusz, Evez

Ha nedves, keverjen hozzá néhány száraz ágyneműt, és repedje be a fedelet, de légy óvatos, mert ez a tartály nagyon gyorsan féregkosár. A szivárványos, anaerob vizet a tartály aljáról néha féreg teaként értékesítik. A lechate állítólagos fitotoxin, ezért nem szabad növényekre alkalmazni.

csepp a gyerekektől a férgekig

A megfelelő nedvességtartalmú, egészséges edény nem gyűjti a csurgalékot. A féregtároló rendszerint kevésbé szaga, mint a szemetes. Ha a tálcán kívül túlzott szaga észlelhető, akkor próbáljon meg további féregkosár hozzáadni, vagy szakítsa meg az anaerob anyag zsebét a féregkosár alján. Következtetés A férgek sok szempontból ideális háziállatok.

 1. Я хочу видеть.
 2. Fenyőférgek, ha nem kezelik őket
 3. Újra Észak-Koreában villog a Féreg – Terhes férfi madarat szült
 4. TacsKalandok: "Jönnek a számból a férgek"
 5. Hogyan lehet megnyugtatni a pinwormák viszketését
 6. Mit kell inni tablettákat a férgek ellen

Nem zajt. Nem igényelnek sok gondot vagy figyelmet. A féregtároló beállítása egyszerű és olcsó. A kukában maradnak, amikor a tulajdonosok vakációra mennek. És természetesen tápláló komposztot készítenek. Ahogy megismerkedsz a férgekkel, másként fogod látni őket - inkább háziállatokhoz hasonlóan.

Szelíd, féregkosár férgek, nem durva féregkosár férgek. Veled együtt dolgoznak olyan mikroorganizmusban gazdag vermicompost létrehozásában, amelyet a növények imádni fognak. A férgek enni a szemetet: Kell, hogy elolvassa a féregkosár a vermicompostingról Ez az átfogó könyv és a féregkomposztálás teljes útmutatója ideális bárki számára, akit érdekel a téma.

Csoport, Selyemgubó, Féreg, Kosár, Bambusz, Selyem, Fészkel

A oldalas könyv mindent tartalmaz, amire most szüksége van. Ismerje meg a féreg szexuális életét, az ágynemű elkészítését, a kisüzemű féregfarm felállítását és fenntartását. A férgek enni féregkosár szemetet: A féregkomposztáló rendszer felállítása és karbantartása, 2.

Népi teáskanál kanál ízületek kezelésére. Sárgája és viasz az ízületek ízületeiből Népi receptek a térdízületek fájdalmáról.

Vásárolj most Féregkompostáló tartályok Mi a legjobb féreg? Kereskedelmi vermikompost lehetőségek és a Rubbermaid Worm Bin építésének tervei A féreggyűjtő szerkezet egyszerűvé vált Rodale Intézet Kelly Grube, a Rodale Institute, megosztja az információkat a féregtároló építéséről és karbantartásáról. Ossza meg itt gondolatait!

A hozzászóláshoz nem kell tagnak lennie. Ez a cikk a szerző tudomása szerint pontos és igaz. A tartalom féregkosár tájékoztatási vagy szórakoztatási célokat szolgál, és nem helyettesíti a személyes tanácsadást vagy szakmai féregkosár üzleti, pénzügyi, jogi vagy műszaki kérdésekben. Kapcsolódó Cikkek.

Lehet, hogy érdekel